week 2
Door: Ruud
Blijf op de hoogte en volg Ruud
21 Februari 2007 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Hallo allemaal,
We hebben er weer een week opzitten. Wat ik gedaan heb is eigenlijk gewoon op de universiteit aan mijn opdracht gewerkt. Er begint gelukkig steeds meer 'schot' in te komen, ondanks de zuid afrikaanse 'op z'n elf en dertigste' werkwijze/cultuur.
Omdat de week verder niet zo spannend is geweest, zal ik maar met het weekend beginnen.
De onderstaande tekst is rechtstreeks gecopieerd, wat mij natuurlijk een hoop werk uit handen neemt.
Het was een spectaculair weekend geweest.
Gelukkig hebben we weer een week om te revalideren, want ook hier in zuid afrika hebben we het carnavals feest geintroduceerd.
Vrijdag zijn we flink op stap gegaan. Tot mijn verbazing kun je dat hier prima doen, zelfs zonder dat de Beegee's, Bangles, Beatles, Beachboys of Bleusbrothers gedraaid worden. De groovebar bleek een geschikte plaats te zijn. Deze toko zullen wij zeker nog vaker bezoeken de komende tijd.
Niet alleen in Nederland is er carnaval gevierd, hier in Zuid-Afrika kunnen we er ook wat van. Onder het genot van een lekker lappie vlees, een biertje en het aanzicht van de belachelijkste costuums (die varieerde van foute duitsers tot genetisch gemanipuleerde holenmensen) was de avond een heus succes.
Na een avond van Hollandse meezingers, schlagermuziek, Frans Bauer, Jan Smit en Skihut CD 1 t/m 38 was ook deze avond weer een geslaagde en na een goede nachtrust maakt we ons klaar voor de tocht naar de Crocodile Farm.
Bij de CrocFarm ontvingen we een spoedcursus van Crocodile Dundee over de Corporis Crocodillica Phisica. En na een lunch van crocodillensate en een totale plundering van de souvenierswinkel was het voedertijd voor de crocodillen dat wederom erg mooi foto- en filmmateriaal opleverde. Dit alles was nog niet dagvullend en daarom gingen we nog even lang een 'Botanische Tuin' die niet al te ver rijden van de Crocfarm was.
Eerlijk gezegd was deze tuin supersaai, alleen de berg trotseren waar de waterval uit voorkwam zorgde voor het nodige avontuur. Eenmaal boven was het uitzicht wel weer erg mooi en was het het allemaal weer waard.
Foto's volgen deze week....
Komend weekend wordt ook een spectakel. We gaan namelijk met dertien mensen naar Durban. Durban is een stad aan de oostkust van Zuid Afrika. Het is schijnbaar de surfspot van het land. We rijden vrijdagmiddag daar naar toe, het is ongeveer 6 uur rijden, om vervolgens op zaterdag lekker een dag te gaan golfsurfen op de indische oceaan.
Op de zondag staat de A1 grandprix op de planning. We hebben ongeveer 45 euro betaald, om onze landgenoten aan te moedigen. We trekken voor deze gelegenheid speciaal onze leeuwenhozen aan, die nog in het huis aanwezig zijn..
Maandag in de eind van de middag zullen we weer een keer terug rijden, na ook weer een dag te hebben gegolfsurft.
Kijk er naar uit...zal wel een mooi weekendje worden..
gegroet.....
Het was een spectaculair weekend geweest.
Foto's volgen deze week....
Kijk er naar uit...zal wel een mooi weekendje worden..
gegroet.....
21 Februari 2007 - 15:17
Ties:
let je op dat je met golfsurfen je pols niet breekt?
kusjes -
21 Februari 2007 - 16:19
Emmie.:
het is daar zo slecht nog niet.toch uitkijken. -
21 Februari 2007 - 21:03
Broertje Aruba:
je hebt toch nog die taaiapen bril...verrekte homo!!! -
21 Februari 2007 - 21:06
Marieke @ Aruba:
Wat Rob dus eigenlijk wil zeggen is dat ie hoopt dat je alles onder controle hebt in SA!
21 Februari 2007 - 21:30
Broer Aruba:
heb je ook nog iets zelf verzonnen ofwa??!
maakt niet uit ook al is het nie.
geinig stukje tekst iig. bedankt voor je telefoontje van net..ik zal proberen van de week eens een keer te bellen. voor de rest moet je van mij uitkijken met golfsurfen, want tussen mozambique en madagascar zit een tropische cycloon..misschien dat je dan toch net iets te hoge beginners golfjes hebt!
veel plezier van mariek en mij
dikke kus van mariek en van mij krijg je niks
houdoe he -
23 Februari 2007 - 10:56
Poelis:
ej rudolf
Was steve irwin ook aanwezig op de CrocFarm? pas maar op voor die pijlstaartroggen in de zee als je gaat golfsurven, heb gehoord dat die beestjes het niet zo hebben op krokodillenjagers. Veel plezier nog.
groeten!
23 Februari 2007 - 12:43
Wijst:
RUUD! Kom ook ekkes hier over de kleuter langs gesurft!! -
23 Februari 2007 - 18:22
Lonneke V/d Locht:
Hey ruud!
Leuk da je een site hebt, kan ik eens zien en lezen wat je daar allemaal uitspookt! Klinkt goed allemaal.. alleen dat surfen..poeh poeh heb ik ook gedaan, en dat valt niet mee! :) Succes ! haha..
23 Februari 2007 - 18:38
Annick :
hallo ruud je hebt een leuke site,mooi om naar te kijken.veel plezier daar en maak er iets van groetjes uit nistelrode -
23 Februari 2007 - 21:03
Tom Old Iron Bv. Ned:
ha die leeghanger
hoe is het daar..?
Hier goed alleen de prijzen liggen wat laag deze tijd ;) haha
maar dat wat je stuurde over de Grote Prijs of SA zie ik wel zitte maar moet nog een kornuit vinde haha :P
eej ruud spreek je man..
mazzelsss
director of largest old iron smelterij of the world
24 Februari 2007 - 18:41
MEN:
heei velduh!!!
mooi om te leze da ge t naar ouw zin het!
makt er een mooie tijd van en als je maar 1 ding onthoudt he: veul blijven ete he?
grtn men -
25 Februari 2007 - 18:06
Adrienne:
spectaculaire foto's zeg!let maar op!Mooi outfit had je. Dat rose staat je geweldig!!!!!!!!!!!!!!